dilluns, 26 de maig del 2008

Quin dia som?




Free Blog Content



Passos:
-Anar a la pagina web: www.free-blog-content.com
-Copiar la direcció HTML del calendari triat
-Anar a crear un nou missatge i enganxar-hi la direcció triada anteriorment
-Finalment desar els canvis i visualitzar el blog

Quina hora és?

dilluns, 21 d’abril del 2008

APLICACIONS DE LA PS3:


USUARIOS: Permet crear perifls per emmagatzemmar de forma separada les partides, missatges enviats i rebuts, i la llista de favorits del navegador de l'usuari.

AJUSTES: Desde aquí podràs actualizar el sistema i configurar tots els paràmetres de reproducció de música i vídeo, seguretat, red...

FOTO: Agrupa les fotografíes i reprodueix-les en forma de presentació. La primera versió de firmware admet els formats jpeg, tiff, bmp, gif y png.

MÚSICA: Introdueix un CD a la PS3 i podràs obtenir la informació d'aquest àlbum a Internet , i fins copiar-lo al disc dur. Reprodueix els arxius atrac, mp3, mp4 i wav.

VÍDEO: PS3 reprodueix pel·lícules desde qualsevol soport desde la teva PSP fins la novetat Blu-ray passant per dispositius USB, càmaras digitals o tarjetas de memòria.

JUEGO: Disfruta amb els títols de PS3 i PS2 desde el propi disc del joc o desde el disc dur de la consola. El sistema inclou la opció de Control Parental.

RED: A més a més de navegar per Internet o accedir a la Playstation Store, en les consoles equipadas ambWi-fi podrás utilizar la teva PSP com a control remot.

AMIGOS: el servei de missatgeria de PS3 serà semblant al que ofereix MSN Messenger: llista d' amics (i contactes bloquejats), chat, vídeo-trucades...



dilluns, 14 d’abril del 2008


Playstation 3

PlayStation 3, o PS3, és la consola de SCE successora de l'actual PlayStation 2. Dissenyada per a competir directament amb Xbox 360, de Microsoft i Wii de Nintendo. La videoconsola fou llançada al Japó l'11 de novembre del 2006, a Amèrica del Nord el 17 de novembre del mateix any, i a Europa i Mèxic al març del 2007.

A més es va presentar un comandament a distància sense fil amb sensor de moviment, de nom final Sixaxis, que detecta moviments dalt-baix, esquerra-dreta i avant-arrere. A més, s'ha eliminat la funció de vibració en el comandament de la nova consola de Sony (present en els anteriors Dual Shock i Dual Shock 2.

Nova versió de 40 GB

La nova versió de 40 GB arriba amb més característiques de les esperades (s'havia rumorejat que no tindria suport HDMI ni Wi-Fi, i no és cert), i ve acompanyada d'una reducció de preu en el model preexistent.

El nou model tindrà una semicompatibilitat amb jocs PS2, però no tindrà ni lectors de targetes de memòria, i 2 ports USB en comptes de 4.

Enllaços interessants per veure:

· Website oficial de PlayStation

· juegos playstation 3

· todo PS3

dilluns, 31 de març del 2008

presentacio

Wenaas!!
Em dic Dani i visc a Berga, ja era hora!! Faig 4t ESO i em va prou bé però la meva passió és jugar a futbol, encara que també vaig al gimnàs de tant en tant XD!!